Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-08-2010 21:59:27
Huishouden & Energie

Ervaring aupingmatrassen

Wat een openbaring, deze vergelijkbare slechte ervaringen met auping matrassen! wij kochten in februari een auping maestro, medium, en na een lange levertijd kregen wij dit matras met een keiharde bult op schouderhoogte. bovendien was het matras veel harder dan die in de winkel. de zaak waar wij het matras hadden gekocht geloofde het niet, wilde niemand langs sturen en deed het af als "dit kan gewoon niet, u verzint dit gewoon". gelukkig belde hij wel auping op en heeft auping er een nieuwe kern ingezet (het viel nog binnen de 30 dagen), opnieuw medium, aangezien het medium-testmodel in de winkel heerlijk lag. echter, hoewel na vervanging van de kern de "bult" weg was, bleek het matras nog steeds veel harder te zijn dan die in de winkel. omdat de winkel bij de eerste klacht zo onklantvriendelijk had gedaan, weerhield ons dat ervan nu opnieuw terug te gaan. bovendien hoopten we dat het een wenproces zou zijn, zowel voor ons als voor het matras (dat mogelijk even ingelegen moest worden). echter, sinds dit nieuwe matras heb ik elke ochtend enorme pijn in mijn onderrug en mijn man tussen zijn schouderbladen. we zijn net terug van twee weken frankrijkvakantie in een stacaravan, en hoewel het matras daar vreselijk was (je voelde de veren in je lijf), hadden we daar geen last van rug- en schouderpijn. bij thuiskomst leek ons eigen matras een zaligheid (oh, wat lag dit weer lekker!), maar al na 1 nacht stonden we allebei weer op met de rug- en schouderklachten. die verdwijnen wel na een paar uur, maar het is toch echt heel naar om elke ochtend zo wakker te worden. zeker omdat we dit keer echt voor een goede kwaliteitsmatras gingen. wij overwegen er nu een topdekmatras van de ikea op te leggen. klinkt natuurlijk supervreemd, een hoogkwaliteitsmatras met een ikeatopdekmatras, maar dat topdekmatras vormt zich supergoed naar je lichaam, terwijl ons eigen matras niet goed inveert bij de heup en de schouder. misschien zijn onze afmetingen niet dezelfde als de 5 zones van de aupingmatras? we hebben al geprobeerd hoger en lager op het matras te gaan liggen, het hoofd- en voeteneind om te draaien etc, maar niets helpt. eigenlijk zouden we natuurlijk terug moeten gaan naar auping en nu ik deze berichten hier lees, denk ik dat ik dit morgen ook meteen ga doen, al krijg ik de indruk dat ik daar niet heel ver mee zal komen. eerlijk gezegd verwacht ik een antwoord in de sfeer van "we hebben hier nog nooit een klacht over ontvangen", dit zeiden ze ook toen ik het had over die "bult" op schouderhoogte, en nu lees ik in 1 van de eerdere forumberichten dat dit al wel degelijk eerder is ervaren.
hoewel er een groot gat zit tussen het laatste bericht en de mijne, hoop ik dat de eerdere forumgasten nog eens kunnen reageren hoe zij hun problemen hebben opgelost. ik ben zeer benieuwd!