Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
keesbakels - 30-08-2010 08:40:39
Elektronica & TV

Afwasmachine hapert

Beste dennisz,

nee, helaas nog niet. wel heb ik een nieuwe pomp gemonteerd. dit bleek kinderlijk eenvoudig. leg de afwasmachine op zijn achterkant en schroef de onderste plint (inbusboutjes) en de bodemplaat eraf. je kunt dan overal goed bij. trek het stekkertje uit de pomp en demonteer het oranje gedeelte (anders bots je tegen het zoutreservoir), draai de pomp dan ongeveer een kwartslag van je af. je kunt de pomp er nu makkelijk afhalen.
bij de nieuwe pomp eerst het oranje gedeelte verwijderen, dan de pomp monteren, oranje deel er weer op en het stekkertje weer aansluiten.
misschien helpt het bij jouw machine wel. mijn afwasser blijft het water hijgend wegpompen maar hij maakt zijn programma wel af.
als ik zin/tijd heb zal ik alle slangen eens los halen en doorspoelen.
mocht je nog een tip hebben dan hoor ik dat graag.
veel succes!


groeten kees.