Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 01-09-2010 15:58:12
Huishouden & Energie

Mijn wasmachine pompt niet meer af!

Hoi nkootstra, ik heb even gekeken naar een soortgelijke pomp, vervangen is simpel. de pomp is direct verbonden met het filterhuis en gaat als geheel los middels schroeven aan de filter kant,achter het klepje. voorts zijn er twee dikke slangen gemonteerd die je met een waterpomptang los kunt nemen. er is nog een klein slangetje waar mee je het water weg kunt laten lopen, op de foto wordt die mee geleverd maar waarschijnlijk bij een onderdelen zaak niet. echt als je een beetje oplet kan er niets mis gaan.
toolboy is er geen voorstander van maar als je de machine aan de pompzijde omhoog kantelt zo dat je erbij kan is zo gedaan. ik weet bijna zeker dat het de pomp is want de magneetpompen waren een crime.
ga niet voor een originele maar een vervanger, net zo goed en scheelt een bom duiten.

succes ronny.