Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 01-09-2010 16:28:53
Huishouden & Energie

Mijn wasmachine pompt niet meer af!

Een nieuwe machine is tegenwoordig ook riskant, vooral als de service van elektrolux moet komen. er zijn diverse merken, waaronder miele en aeg, waarbij het wasgoed tijdens het wassen (niet tijdens centrifugeren) stuk gemaakt wordt. er is gewoon iets mis met de wastrommels, die in diverse typen en merken wasautomaten gebruikt worden.
reken niet op garantie of service bij aeg (elektrolux), want de monteur kijkt even in de trommel draait simpel een proefprogramma en schrijft een vette rekening wegens geen defect gevonden! vervolgens wordt bij iedere wasbeurt het wasgoed verder gesloopt!
ook in de winkel nieuw gekochte vaatdoeken komen na de eerste wasbeurt met al met enkele rafels of uitgetrokken draden uit de nieuwe machines!