Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eenigma
eenigma - 01-09-2010 18:31:04
Geldzaken & Recht

Huisbaas eist aanleg van de tuin

Maar marcel moet je dan ook het bouwafval dat de wbv in de tuin heeft laten liggen nadat de woning opgeleverd was opruimen? wie en wat bepaald wat een puinhoop is en dus overlast/hinder bezorgd? we hebben het hier niet over een familie flodder he die hun grof vuil/afval in de tuin flikkeren of deze anders gebruiken als voor bedoeld zoals een brommersleutelplaats waarbij de olie in eigen grond en/of in de tuin van de buren loopt. wat de een een mooie natuurtuin vind vind de ander een onverzorgde bende ;-) ik kan nergens een normering daarvoor vinden omdat die volgens mij ook niet bestaat.

die suggestie over marktplaats is erg aardig maar als je nou niet zelf in staat bent om die stenen op te halen want van een bijstand is het lastig autorijden en je kan die loeizware grindtegels niet versjouwen, je kan ze niet leggen omdat je daar fysiek niet toe in staat bent en omdat bovendien de grond vol zit met grote brokken steen van het bouwafval, dan heb je daar niet zoveel aan, aan die gratis op te halen grindtegels.

ik hoop dat er meer juridisch ook onderlegd advies komt want het feit dat de wbv èn op de hoogte was van haar situatie toen ze haar de woning zo verhuurde èn weigert zelf mee te werken èn weigert de door hen achtergelaten bouwafval op te ruimen......... nou ja, mijn rechtvaardigheidsgevoel zegt dat het niet zo kan zijn dat zij ijzer met handen moet kunnen breken en dat de wbv haar eisen dient te stellen in redelijkheid en billijkheid en dat bedien hier ver te zoeken zijn.

lieve groetjes,
enigma.