Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

birdies
birdies - 01-09-2010 20:26:06
Geldzaken & Recht

Huisbaas eist aanleg van de tuin

............maar ja ik zit zoals ik al schreef zelf ook in de bijstand en ben 100% arbeidsongeschikt dus kan haar zowel financieel als fysiek niet helpen hiermee en er zijn omstandigheden die ervoor kunnen zorgen dat je niet zo een vriendenclub om je heen hebt. .........

enigma, ik bedoel ook jou persoonlijk niet zo zeer. maar misschien heb jij (of zij) wel goede vrienden, buren, kennissen, familie die willen helpen? of vrienden die weer vrienden hebben enz. enz.

ze woont in een kleine gemeenschap, daar schijnt (?) men meer voor elkaar klaar te staan dan in de grote stad (alhoewel ik dat niet zo ervaar). heeft ze al bij de buren geprobeerd?

of een oproep plaatsen in het lokale krantje? geloof me, er zijn nog steeds mensen die belangeloos een ander willen helpen.