Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

simon55
simon55 - 03-09-2010 14:27:43
Geldzaken & Recht

Huisbaas eist aanleg van de tuin

[quote=birdies schreef op woensdag 1 sep 2010, 19:08]..........het verschil tussen stad en platteland of ...........

geen verschil: ik woon in de randstad en ook daar staat in de huurovereenkomst de voorwaarde dat je de tuin moet onderhouden.

ik vind het juist te prijzen dat verhuurders het naleven hiervan in de gaten houdt, dat bevordert de leefbaarheid in de wijk.

en, zoals eerder gezegd, waarom niet met een stel sterke mannen de puin met vereende krachten opruimen/verwijderen? dat alleen al maakt het een stuk toonbaarder. en echte vrienden helpen natuurlijk ook nog even met het (goedkoop) aankleden van de tuin.....................helaas klopt u verhaal niet helemaal......ik ben zelf werkzaam bij n bouwvereniging....dat er in de huurovereenkomst staat.............de voorwaarde........mits er een tuin is aangelegd.......je kunt mensen niet verplichten om n tuin aan te leggen.........t zal wel gezeur zijn van de buren