Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harrievermeulen - 03-09-2010 17:32:32
Geldzaken & Recht

Mag laserservice eigenhandig geldbedragen bij en afboeken?

Ik heb een vergelijkbaar probleem. ik heb een visa-kaart bij laservisa en ik heb onlangs via primeline een koelkast gekocht waarvoor ik een uitgestelde betaling heb gekregen. die mag ik dus ergens volgend jaar betalen. wat doet laservisa nu?

als ik geld stort op mijn creditcard af te lossen, dus stort op mijn creditcardrekening wordt een deel van dat bedrag op mijn primeline-account gestort, zonder mijn toestemming en zonder dat ik daar wat vanaf weet.

het zijn twee aparte zaken met aparte contracten en aparte rekeningen. zaken die los staan van elkaar. volgens een medewerker doen 'het systeem' dat. het gevolg is dus dat er een bedrag open blijft staan op mijn laservisa en ik dus een maximaal bedrag van 16% aan rente betaal!

dit is echt schandalig. als ik een bedrag overboek naar mijn ing-rekening wordt dat toch ook niet gesplitst?