Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-09-2010 23:32:13
Huishouden & Energie

Ongevraagde overstap energieleverancier

Robinho90: essent claimt dat zij een voicelog hebben van de mondelinge overeenkomst. jij zegt alleen akkoord te zijn gegaan met informatieverstrekking aan jou, en je claimt ook dat je hen geen rekeninggegevens hebt verstrekt.
- heb je inderdaad een op naam gesteld contract thuis liggen en is het contract inderdaad zonder jouw rekeninggegevens opgesteld?
=> indien niet, laat essent bewijzen dat de overeenkomst rechtsgeldig is: de voicelog moet geleverd/beluisterd.
- uit je reactie maak ik op dat je waarschijnlijk geen rechtsbijstandsverzekering hebt? => ga naar een rechtshulpwinkel, of bel jurofoon (zie internet)
- zie de link die read hierboven heeft gepost: daar staat veel nuttigs in zoals aanpak en contacten.

in elk geval:
je moet voorkomen dat je in een lastig en duur incassotraject terecht komt. treedt in contact met essent en sta erop dat jij de voicelog krijgt of met hen kunt beluisteren.

succes!