Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pvruiten
pvruiten - 06-09-2010 13:35:28
Geldzaken & Recht

Spaarbeleg

Crisis of geen crisis; het is naar mijn idee allemaal een vorm van 'gelegaliseerde' diefstal c.q. oplichting door en vanuit dit soort organisaties (zoals in uw voorbeeld spaarbeleg)!

het wil er bij mij niet in dat ze tussendoor niet met ons (uw) geld continue 'kopen en verkopen' waardoor er in die vijftien jaar vanuit uw inleg absoluut winst is gemaakt met uw geld. echter, dit soort informatie krijgen wij als spaarders/beleggers niet te zien want zij willen doen voorkomen alsof uw geld op dat moment speciaal voor u wordt belegd en ze er dan vijftien jaar niks mee doen. en dan slaat inderdaad op dit moment (zogenaamd) de balans negatief door naar u. wees er echter zeker van dat zij (spaarbeleg) tussendoor telkens genoeg hebben overgehouden aan uw inleg en dat u en wij met z'n allen voor de gek worden gehouden! zij 'werken' nl. met uw geld want u wil toch niet geloven dat zij op het moment van uw inleg telkens een mantje aandelen kopen ter hoogte van exact uw ingelegde geld in die maand en er dan vijftien jaar niks mee doen wanneer de koers tussendoor heel hoog is...?!

u heeft er nu niets aan maar laat niemand, maar dan ook niemand meer, een pensioen- of beleggings'verzekering' afsluiten bij banken of verzekeringsmaatschappijen! probeer zelf iets met uw geld te doen, gewoon sparen, zelf beleggen, een huis kopen of wat dan ook, maar laat dit soort witteboorden-criminelen niet langer aan uw en mijn geld verdienen!

ga persoonlijk langs en eis een behoorlijke rente op uw geld (en ga niet eerder de deur uit voordat ze dit zwart op wit gegeven hebben)! op een nette manier krijg je tegenwoordig je gelijk niet meer, dan maar uw gelijk opeisen (en ga niet alleen heen)!

sterkte gewenst door iemand die ook al tig-keer door dit soort organisaties voor de gek is gehouden!