Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ol
olleke23 - 06-09-2010 16:20:19
Geldzaken & Recht

Spaarbeleg

Beste caspel,

ook ik heb destijds met koersplan meegedaan van aegon. ik ben bij de stichting koersplandewegkwijt gegaan en heb mijn overeenkomst destijds afgekocht. ik heb (gelukkig) 90% van mijn ingelegde geld terug gekregen.
in deze zaken rond spaarbeleg zijn buitensporige overlijdensrisicoverzekeringen, die door aegon niet duidelijk genoeg zijn aangekondigd aan de consument, van toepassing die er dus voor zorgen dat je never je ingelegde geld terug krijgt. koersplandewegkwijt is hiervoor door de rechter in het gelijk gesteld.
ik ben destijds begonnen in 1996 en heb afgekocht in februari 2005. de stichting koersplandewegkwijt heeft een rechtzaak aangespannen tegen aegon, die inmiddels al speelt vanaf eind 2005. zoals je kunt verwachten heeft aegon beroep aangetekend. onze stichting wordt vertegenwoordigd door kape beukelaar, de financieel deskundige die je ook vaak in kassa ziet opdraven.

meer informatie www.koersplandewegkwijt.nl
ik weet niet of je je nog kunt aansluiten, maar meer informatie kun je er altijd opvragen.