Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 07-09-2010 03:13:12
Auto & Vervoer

Waarom geen 125 cc scooter op een b-rijbewijs?

Mooie vraag maar eigenlijk zinloos. we leven immers in een overbevokt landje waarbij iedereen een rijbewijs heeft en er regels zijn waar niemand zich aan wenst te houden. de overheid incasseert middels verkeershandhaving in naam van veiligheid al die stomme sukkels die het in en met een voertuig allemaal zelf beter denken te weten. hele tv-land produceert succesvolle programma's waar we massaal lachen om wat wezelf ook doen in het verkeer. herkenning heet zoiets en een ander dan jij is zo stom geweest. en natuurlijk wordt onder het mom van verkeersveiligheid door overheid zinloos het quota gehaald.

echter het zal je kind maar wezen die kansloos was omdat net iets te hard dodelijk is gebleken. had die oetlul zich maar aan de geldende verkeersregels middels borden gehouden. wat mij betreft mag 80% van de nederlanders direct hun rijbewijs definitief inleveren . weg met economisch belang en geclaimde mobiliteit.