Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stacey
stacey - 07-09-2010 10:49:45
Geldzaken & Recht

Huisbaas eist aanleg van de tuin

Kwam deze nog tegen:

---l. tuinen, erven, opritten en erfafscheidingen.

rekening huurder:

bij eerste bewoning aanleg tuin of erf. daarna egaliseren van de tuin en het opbrengen van teelaarde. regelmatig maaien van het gras. regelmatig verwijderen van onkruid in de tuin en tussen tegels van de opritten, toegangspaden, en terrassen. het vervangen van gebroken tegels. regelmatig snoeien van heggen, hagen en opschietende bomen. het vervangen van beplanting die is doodgegaan. het vervangen van kapotte planken of segmenten van houten afscheidingen. het rechtzetten en recht houden van houten erfafscheidingen. regelmatig verven of beitsen van erfafscheidingen

rekening verhuurder:
bij eerste bewoning aanleg opritten en toegangspaden en aanbrengen eenvoudige erfafscheiding. grote reparaties, vervanging.

http://www.vrom.nl/pagina.html?id=48540">dossier onderhoud vrom