Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-09-2010 22:01:07
Voeding & Gezondheid

Cholesterol

Hallo aliemosterd,

om te beginnen http://www.google.nl/#hl=nl&source=hp&q=cholesterolverlagend+dieet&btng=google+zoeken&meta=&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=cholesterolverlagend+dieet&gs_rfai=&fp=1&cad=b">kijk hier eens. verschillende linken die je héél wat meer wegwijs kunnen maken in de cholesterol-wereld. ikzelf neem de gegevens die op verpakkingen staat met een korrel zout, maar als je, net als je moeder, hier gigantisch op moet letten is dit natuurlijk knap waardeloos.
als je moeder een cholesterol-arm dieet wil volgen maakt het niet zo veel verschil, maar met een cholesterol-vrij dieet kan dit natuurlijk niet. wellicht is een natuurwinkel iets voor je moeder. hier hebben ze waarschijnlijk wél hetgeen ze nodig heeft.

succes,

m.vr.gr.

g.