Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
morcos - 08-09-2010 21:21:33
Geldzaken & Recht

Spaarbeleg

Als pas gehuwden hebben wij in de jaren 70` een spaarplan bij sns gehad, van 900 fl inleg maar 300 fl teruggekregen door contractbreuk, sindsdien wil ik niets meer met adviseur te maken hebben en doe alles zelf.
toen werden ook veel mensen opgelicht door deze witteboorden criminelen maar de kinderen van deze generatie hebben er blijkbaar niet van geleerd.
wij hebben gewoon voor onszelf belegd met sparen en een tweede woning om te verhuren. ga zelf lezen en onderzoeken wat op dit ogenblik de beste mogelijkheden zijn, ga shoppen voor een goedkope lening en beleg in vastgoed met huuropbrengst of kijk naar een spaarvorm in buitenlandse valuta.
bij binck bank kun je gratis een beleggersrekening openen, de kosten zijn transparent, je moet dan wel zelf de markt volgen.
de staat zijn ook oplichters, we betalen reeds jaren over 4% vermogensbelasting terwijl je als gewone man met sparen hooguit nog 2% kunt halen.
wat mij verbaasd is dat velen zo gelaten reageren en niet steeds opnieuw een website bouwen waar ze vermelden hoe en door wie ze zijn opgelicht.