Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-09-2010 23:17:25
Computers & Telefonie

Webbrowser spel

Cindy,

jouw verhaal ken ik ook. het is mij bekend dat je het op het forum hebt gezet en dat het weg gehaald is. datzelfde geldt voor mijn verhaal. het heeft welgeteld 15 minuten op het forum gestaan alvorens mod erniemithras het weghaalde.

ook de praktijken die jij schetst herken ik direct. op banditwars was een mod, lalapo14 (chatmod). een ventje van 14 jaar oud, een prima jochie. de full mod erniemithras kon hem niet gebruiken omdat hij zijn eigen weg ging. toen hij terug kwam na 3 weken vakantie kreeg hij de mededeling dat hij mod af was omdat hij te weinig online was, terwijl alle mods vakantie hadden en het voor de rest niet gold. laat de rest nu vriendjes zijn met erniemithras. nog dezelfde dag is er een nieuwe chatmod gekomen, en hoe toevallig; familielid (op het spel) van erniemithras en zijn trouwe kompaan voor wat betreft het spel spelen. alle mods zijn vrienden van elkaar en werken samen als speler en als mod.

als je iets tegen ze zegt krijg je direct een officiele waarschuwing of ban voor het beledigen van een moderator. ondertussen beledigen ze iedereen die tegen ze in opstand komt en maken ze iedereen zo zwart als het maar zijn kan...

dus ja; het spel is zo corrupt als het maar zijn kan!

mijn klacht naar otg is verstuurd, ik zit reeds enkele dagen te wachten op een ontvangstbevestiging maar uiteraard krijg ik die niet. ik ben dezelfde ook gestopt als speler en sindsdien word ik ontzettend zwart gemaakt door full mod erniemithras (althans, als ik de ongeveer 50 mails die ik erover krijg mag geloven, en dat doe ik). maar ik zet door en laat het er niet bij zitten.

cindy, ik woon in nederland, maar wellicht handig om eens contact te hebben? samen staan we sterker tenslotte!

groet,
hetlampje