Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 09-09-2010 09:09:21
Geldzaken & Recht

Visboete

Bossebol,
je moet jezelf niet meteen zo aangevallen voelen! er zijn in mijn ogen ook wel wat redelijke antwoorden gegeven. er zit inderdaad een stuk eigen verantwoordelijkheid in voor je zoon. hij had namelijk vooraf moeten kijken of hij ergens met 3 hengels mocht vissen of niet. als ervaren visser (wat hij blijkbaar is) hoorde hij te weten dat je niet overal met 2 hengels mocht vissen ook al heb je daar een vergunning voor.

die verhogingen zijn inderdaad de standaardverhogingen. zo lang uw zoon niet binnenkort met het vliegtuig weggaat, kunt u inderdaad afwachten totdat de dagvaarding komt. daar moet u echter wel vrij voor nemen en kan niet verzet worden. als u bij de rechter (kan ook een vrouw zijn trouwens) bent , kunt u beter uw toon enigszins matigen. u zou het ook niet prettig vinden als er een boos iemand tegen u tekeer gaat. een beetje rechter zou u wel laten uitrazen, maar het kan ook zijn dat er tijdelijk geschorst wordt zodat u kunt afkoelen. laat vooral iedereen uitspreken. u krijgt vanzelf spreektijd en de rechter zal u vanzelf wel vragen stellen. die kunt u beantwoorden. ook hebt u het laatste woord.