Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-09-2010 10:30:21
Computers & Telefonie

Webbrowser spel

Linkkrw schreef op dinsdag 23 feb 2010, 20:46: ik had meer aantal vragen, ik las al meer klachten over het bedrijf onetwogaming, afgekort otg.

deze bedrijf maakt browserspellen, voornamelijk maffia-spellen die allemaal op elkaar zijn gebaseerd alleen telkens een andere naam hebben.

ik speel er sinds december, maar sindsdien alleen maar dingen gebeurt wat ik totaal niet door de beugel kan. eerst server crashes, waardoor je in dit spel dus dood gaat omdat hij willekeurige tijdstip dan weer online is en dus niet kan voorkomen en je moet dus weer geld investeren om levend te worden. hier zit geen vergoeding in, je moet betalen voor hun problemen. prijzen die je kan winnen krijg je vaak niet eens of vaak pas maanden en maanden later. er zit totaal geen bescherming in het manier van bellen, smsen en dergelijke betaal opties, zijn dus kinderen van 10 jaar die ouders flinke rekeningen bezorgen waarbij ze niks doen.
hiernaast heb je ook vrijwilligers die spel helpen te modereren, alleen de eigenaren zijn corrupt zetten mensen in het team die dus al is een keer eruit zijn gezet wegens discriminatie, beledigingen enz.

daarnaast staan ze ook bekend om bans te geven aan mensen zonder een duidelijk reden. commentaar bijvoorbeeld dat ze slechte nederlandse grammatica hebben kan vaak reden hebben tot een ban.

mijn vraag is dus dit kan toch allemaal niet? ik wil namelijk stuk verder gaan om deze problemen aan te pakken. ik zoek tevens ook mensen die zelfde evenaren met problemen van otg. want samen staan we sterker, heb al aantal mensen die bewijs hebben van deze onkunde van otg.
ik deel deze mening ook.
er worden alleen maar moderator's gekozen die vrienden met elkaar zijn.
ik had een forum ban voor de waarheid zeggen dat er niet eerlijk is gespeelt
ik hoop dat kassa dit serieus neemt.
mvg strafeness