Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

elvinzo
elvinzo - 11-09-2010 13:14:45
Computers & Telefonie

Gehackt????


=birdies schreef op vrijdag 10 sep 2010, 18:40: speciaal voor hubert en danath:

spelregels van dit forum, o.a.

het gebruik van kapitalen is niet toegestaan, net als het overdreven gebruik van vet, cursief of onderstreepte tekst.

voortaan dus eerst even de spelregels lezen, voordat je plaatst. het gebruik van hoofdletters op het web, wordt als schreeuwen gezien (dit voor de oudjes)

@birdies:
wat ben jij voor iemand zeg, iemand schrijft dat ie dyslectisch is en nog steeds blijf je doorzeuren! blijkbaar ben jij een erg star persoon die nooit een uitzondering kan toestaan op regels?
iemand die niet beseft, dat regels niet elke situatie kunnen dekken, hetgeen impliceert dat er ook gevallen kunnen zijn die de dupe worden van een regel en daarom moet je er ook soepel mee om kunnen gaan. en in de regels staat overigens niet dat dit als "schreeuwen" wordt gezien. dat vul jij zelf in; als je dan zo prat gaat op die regels, kijk dan strikt naar wat er staat en spreek iemand alleen op die regel aan in plaats van zelf te interpreteren.

ik geloof overigens niet dat als die regel er niet zou zijn, dat iedereen dan maar lukraak kapitalen en vetgedrukte tekst zou gaan gebruiken.dus een uitzondering kan best. kom op birdies, stel je eens wat soepeler op!
hoe zou jij het vinden als je door die regel niet mee kunt doen aan een forum? en dan is er ook nog iemand die je een trap na geeft door over regels te beginnen, zonder ook maar één opmerking van begrip voor je situatie?