Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spikkel - 11-09-2010 14:38:24
Voeding & Gezondheid

Nieuw bij aldi, gerookte pangasiusfilet

Schuif maar af op de overheid, hoeven we zelf niet na te denken !

nieuw bij aldi, gerookte pangasiusfilet. de nieuwe paling van aldi is gerookte pangasiusfilet. onderaan in mijn bericht heb ik het over een alternatief. mocht het je ontgaan zijn, paling is vrijwel nergens meer te koop dus het alternatief is.... mocht het nog niet duidelijk zijn, dit is de manier waarop aldi het in zijn folder heeft staan.

wat de bedoeling van de uitleg van omega 3 is snap ik niet. het eten van vis wordt aangeraden i.v.m. de omega 3 vetzuren echter deze zitten amper in pangasiusfilet. wel zit er veel omega 6 vetzuren in echter die krijgen in onze voeding al genoeg binnen.

ik snap dat het allemaal verkooppraat is maar voor mensen die de oceanen niet leeg willen eten, het ecosysteem niet willen slopen, gezond willen eten en oog hebben voor het welzijn van dieren is deze reclame misleidend.

overigens dacht ik dat dit een discussieforum was. met 'ik eet wat ik lekker vind' is deze discussie klaar.