Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 12-09-2010 21:31:08
Computers & Telefonie

Telfort modem probleem?


tja, ik vraag mij dan alleen af, of een overstap naar een andere provider dan wel zoveel winst op zal gaan leveren. eerlijk gezegd betwijfel ik dat.

aan de andere kant, je zou ook blij kunnen zijn dat je het 'geluk' hebt dat je zo dicht bij de centrale zit en dat je dus toch nog zo'n 13,5mbps downloadsnelheid haalt. menigeen zou daar zeer blij mee zijn. zelf heb ik een 8mbps abonnement, maar omdat ik een paar kilometer van de centrale zit, traint het modem niet hoger in dan zo'n 6mbps. jammer dan, méér zit er gewoon niet in.
overigens ben ik met die 6mbps best tevreden hoor. voor het surfen/mailen is het méér dan genoeg en als je wat 'groots' download, dan duurt het gewoon wat langer. nou en, ik heb geen haast hoor.

freya