Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 15-09-2010 17:53:38
Voeding & Gezondheid

Cholesterol

Een te hoog cholesterolgehalte van je bloed kan ook genetische bepaald zijn. dan helpen dieten niet of nauwelijks. vraag hoe hoog het cholesterol is. artsen onderling zijn ook niet altijd consequent in het interpreteren van de waardes. verder is een vet-beperkt dieet veel effectiever dan een cholesterolbeperkt dieet. of er in magere joghurt 0.0 of 0.1 gram vet zit per 100 gram is een verschil in afrondingen van getallen. een gemiddeld mens eet zo'n 75 - 80 gram ver per dag. dan maakt die 0,1 gram het verschil niet. 1 koekje bevat veel meer vet, vooral de bokkenpoot!
vraag een doorverwijzing naar een dietist! ik zou ook niet direkt aan de medicijnen gaan als dmv een wijziging in je eetpatroon je cholesterol ook omlaag kan.