Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-09-2010 08:36:30
Geldzaken & Recht

Palsgroep letselschade weigert te antwoorden

Van d. letselschade
t.a.v. de heer mr. r.m.j.t. van d.
maastricht



d, 11 september 2010

geachte heer van d,

allereerst breng ik mijn schrijven d.d. 27 augustus 2010 bij u in herinnering. hierop heb ik tot op heden nog geen reactie ontvangen. zoals u misschien al hebt opgemaakt uit de berichtgeving op de internetforums, is de heer mr. j.f. s.(de huidige algemeen directeur van de pals groep) inmiddels over de brug gekomen door aan te geven, dat hij een geldbedrag aan mij zou betalen, overigens niet tegen finale kwijting. dit is de uitkomst van een bespreking die ik met hem heb gehad op het kantoor van de pals groep te maastricht d.d. 7 september 2010.

de heer mr. j.f. s. refereerde in die bespreking nog naar een onderhoud dat hij met u de week ervóór zou hebben gehad. ik neem aan, dat u daardoor inmiddels volledig op de hoogte bent van de gang van zaken.

de huidige directeur van de pals groep heeft, na het bestuderen van de stukken, aangegeven dat er destijds bij de afwikkeling van mijn letselschadezaak in 1996 door u inderdaad fouten zijn gemaakt. het verbaast me, dat u nog steeds geen excuses hebt gemaakt naar mij toe en eigenlijk ben ik van mening dat u de stap had moeten zetten die de pals groep heeft gezet omdat u niet slechts een gewone werknemer was ten tijde van de afwikkeling van mijn zaak maar een medevennoot en directeur bij dat bedrijf.

dan heb ik het niet eens zozeer alleen over de kwestie rond mijn misgelopen wettelijke rente, maar ook over de valse declaratie die u hebt verzonden bestaande uit vijf posten met werkzaamheden die
aantoonbaar nooit zijn verricht. zo is er één post van het houden van een vergadering/overleg met mij van ca. 3,5 uur terwijl ik destijds aantoonbaar op een paar honderd kilometer verwijderd was
van de plek waar die vergadering zou hebben plaatsgevonden.

de columns die u hebt geschreven voor de limburger, getuigen weliswaar van een goed inzicht van hoe het zou moeten gaan in de behandeling van een letselschadezaak, maar u moet dan zelf wel het goede voorbeeld geven en niet dezelfde fout maken waar u zelf zo'n hekel aan lijkt te hebben, namelijk geen verantwoording nemen.

woensdag 15 september aanstaande zal ik deze brief die ik inmiddels aan u heb gezonden per fax en post, ook op verschillende fora plaatsen, omdat de mensen op de hoogte willen blijven hoe het verloop
in deze zaak is en wat u onderneemt om het voor eens en altijd op te lossen.

u begrijpt dat ik mijn zaak helaas nog steeds niet kan afsluiten, mocht u besluiten om wederom geen reactie naar mij toe te geven.
dan zal ik verder moeten gaan op de door mij ingeslagen weg, om alsnog mijn recht en excuses te krijgen in deze neverendingstory, maar dan van uw persoon.

uw brief van 23-04-2010 heb ik als zeer grievend ervaren, omdat u daarin de volledige verantwoordelijkheid/schuld bij mij neerlegt en daarmee dus de zaken omkeert.

graag verneem ik binnen 7 dagen na dagtekening van dit schrijven of u met mij in bespreking wilt en verneem ik binnen diezelfde termijn uw schriftelijke reactie op de verdere
inhoud van dit schrijven.


hoogachtend,


jeanne v.v.





deze brief heb ik aan mr.v.d. gestuurd, omdat ik vind dat hij mij in een gesprek
o.a. uitleg verschuldigd is. zelf heeft hij in het verleden ook jaren moeten strijden als letselschadeslachtoffer om genoegdoening te krijgen, dus hij weet hoe het is voor mij en hoe het werkt.