Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-09-2010 01:32:45
Computers & Telefonie

V en d

Begrijp de consumenten niet die met een kaart van welk bedrijf dan ook denken goedkoper uit te zijn of er voordeel uit te kunnen halen. je bedriegt altijd jezelf algemeen gesproken. het is een zeer bewezen succesvol marketinginstrument kaarten uit te geven of zegels of hypes te creeren bij de supermarkt. v&d is gisteren verkocht aan een investeringsfonds met de bedoeling na de nodige sanering met winst door te verkopen. alsof de kredietcrisis nooit heeft bestaan.

zou zo graag willen zien dat de consument niet meer bijvoorbeeld trots is een ah bonuskaart te hebben. ondanks het initiele voordeel uit hebzucht en status betalen ze fors mee aan hun eigen kaart. banken zijn er ook goed in ze mogen wettelijk gezien geen zegeltjes laten plakken maar ze mogen wel inspelen op status. en zo kan het zomaar zijn dat half nederland voor een creditcard wil betalen maar slechts 10% deze daadwerkelijk gebruikt zoals bedoeld.

heb hier ooit een discussie gestart over verdienmodel.