Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-09-2010 15:09:45
Computers & Telefonie

V en d

Het activeren van je lotnummer op de (post)kaart shop&win verplicht je tot niets.
je geeft immer alleen een e-mailadres en een mobiel aan (wat ook fake kan zijn).

pas als je iets koopt bij v&d en die code gaat activeren, komt het verhaal van t.s. in beeld.

tegelijkertijd met de verspreiding van de huis-aan-huis folder van v&d wordt er een briefkaart verspreid naar 4,4 miljoen huishoudens. op de briefkaart staat een unieke code. vanaf 16 september 2010 kunnen klanten de code activeren via de website van v&d. na activering van de code op www.vd.nl/prijzencircus, en het invullen van naam, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres, maakt de deelnemer kans op een van de prijzen. tot en met 17 oktober 2010 kunnen klanten deelnemen door hun gegevens en code in te vullen op www.vd.nl/prijzencircus.
b prijzencircus lot:
8. daarnaast krijgt de klant vanaf woensdag 22 september 18.00 uur bij elke aankoop (bij iedere transactie met bon) een prijzencircus lot met hierin een unieke code. na activering van de code op www.vd.nl/prijzencircus, en het invullen van naam, geboortedatum, telefoonnummer en emailadres, maakt de deelnemer kans op een van de prijzen.
9. na het activeren van de code en het invullen van de gevraagde gegevens krijgt de klant een kennismakingsaanbod t.w.v. € 8,20 om mee te gaan spelen in de sponsor bingo loterij. het aanbod luidt als volgt: “ga nu meespelen in de sponsor bingo loterij en speel de eerste maand gratis mee. hierna speelt u mee voor € 8,20 bij 4 bingo-zondagen en voor € 10,25 bij 5 bingo-zondagen. u speelt mee zolang u zelf wilt”.