Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-09-2010 18:41:57
Winkels & Webshops

Verschil eerlijke producten en goedkope huismerken?

Beste student,

leuke nieuwe uitdagende tijd in je leven, het is goed om prijsbewust te zijn, je hebt immers een niet al te ruim inkomen. daarom is des te beter om op je inkopen te letten en toch gezond te leven.

je kunt groenten, aardappelen en fruit ook bij de boer kopen, als dat te doen is met de afstand en de tijd die je hebt, kan dat veel geld schelen.
daarbij zijn er dure en goedkopere merken, het wil niet altijd zeggen dat een bekende naam ook betere kwaliteit heeft maar let op de aanbiedingen, dat kan soms ook euro's schelen.

wat ook een mogelijkheid kan zijn, alleen eten is altijd duurder dan met meerdere personen. je schrijft dat je op jezelf woont, indien dit b.v. een studentenflat is waarmee je met meerdere een keuken gebruikt, is het misschien een idee met een groepje iets af te spreken. zo kun je bv met 3 anderen om beurten voor een eenvoudige maar wel gezonde maaltijd zorgen, dan heb je één keer in de 4 dagen de zorg van boodschappen doen, koken en afruimen, de andere avonden als je mede studenten aan de beurt zijn, kun jij je meer concentreren op je studie. zo help je elkander en eht kan nog gezellig zijn ook. woon je alleen, dan kun je dit voorstel ook afspreken bij elkaar om de beurt te komen eten.

m.vr.gr.,
ineke l