Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-09-2010 21:26:43
Voeding & Gezondheid

Cholesterol

Er zijn heel veel verschillende cholesterol verlagende producten op aarde, ik ga er een van noemen, walnoot. in aantal landen onder andere italië hebben ze dit getest onder oudere mensen, groep van aantal honderd die walnoten aten elke dag, en groep die dat niet deed. de eerste walnoten etende groep was na enkele maanden getest op gezondheid en gehalte van cholesterol in de bloedbanen en lichaam algemeen, en bleek dat ze 30 - 40 % verlaging hadden. dus misschien is het goede idee om hierover te gaan informeren. verder vergeet niet om misschien eens bij een homeopathische arts te gaan. homeopathische middelen zijn veel beter en komen uit natuur. misschien makkelijk om je moeder te overtuigen?
en verder zou ik zo wie zo afraden om naar allerlei cholesterol vrije diëten te kiezen. je lichaam regelt zelf all deze processen, je kan magere melk of yoghurt kiezen maar als je het met mate eet is het allen maar goed. het kan zijn dat er andere oorzaken zijn voor de cholesterol vorming. ik ben geen dokter maar ken veel doctoren die mij altijd adviseren zoveel mogelijk natuurlijke producten te eten, hieronder wordt verstaan bijvoorbeeld : geen margarine eten !
( want er zitten vaak van die oliën die heel goedkoop zijn omdat ze uit palmen of andere producten komen, deze oliën zijn niet echt geschikt voor de mens. maar je ziet overal reclames ervan die overtuigen dat ze perfect zijn, dit is commercie.)
in plaats van margarine kan je gewoon boter eten, maar dan met mate.
en verder gewoon de oude gewoontes volgen, zo minder mogelijk toevoegingen gebruiken.