Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-09-2010 22:30:29
Voeding & Gezondheid

Cholesterol

Ik heb het hier niet over voeding supplementen als ik zeg homeopathische midellen, er zijn genoeg homeopathische midellen die bewezen werking hebben, vergeet niet dat heel veel medicijnen ook uit diezelfde natuur producten worden gemaakt, allen in andere concentraties en met chemie erbij.
om er een beetje logica bij te doen, mensen leefden vroeger veel gezonder, en gebruikten bijna geen medicijnen, vaak hadden ze kennis van kruiden die toen de medicijnen waren, nu is de kennis ervan vernietigd door de industrie, om commercie te bedrijven. ik vroeg laatst mijn huis arts naar "propolis" hij is een ervaren huisarts, en niet jong ook. hij keek recht in mijn ogen en lachend zei nee sorry daar weet ik niets over, en schreef me medicijnen voor. later ben ik achter gekomen dat huisartsen zwaar onder de druk van verzekering maatschappijen zitten, en daardoor niet een open mogen praten. voor mensen die niet weten, propolis is een middel die wordt gewonnen uit bijenkorf dit middel is all honderden jaren in gebruik door artsen en professoren, en heeft een bewezen werking reparerende antibacteriƫle pijn verdovende werking. deze wordt vaak gebruikt bij maag darmkanaal aandoeningen, in landen waar economisch slecht gaat, is dit middel als hoof-dmiddel in gebruik, en helpt zelfs bij maag darm kanaal bloeding, in combinatie met andere natuur olien etc...

ik probeer u niet in te praten, ik ben zelf ook 100% tegen allerlei websites die beweren dat ze een of andere product hebben die u van de door redt, maar ik ben wel ervoor dat men even terug kijk hoe het vroeger was, en hoe mensen 130 jaar oud werden zonder eens de dokter te bezoeken.