Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

yv
yvonnespaan - 22-09-2010 16:52:08
Geldzaken & Recht

Heeft iemand ervaring met mediuscard?

De medius mastercard werkt prima, kan overal voor worden gebruikt.
alleen het opladen via eu (sepa) bankoverschrijving is een ramp. er staat max. 4 werkdagen voor, staat ook op de website. de eerste keer hebben wij 1500 euro overgeschreven t.b.v. opladen van de kaart. na 3 weken is dat bedrag, na heel veel over en weer gemail, opgeladen. dat het zo lang duurde had te maken met eerste identificatie van naam, adres etc. door de bank waar het bedrag binnenkomt, voordat het wordt geladen op de mastercard. er werd mij verzekerd dat bij de volgende overschrijvingen het opladen max. 4 werkdagen zou duren, zoals hierboven reeds aangegeven.
daar vanuit gaande hebben wij 2,5 week geleden 900 euro overgeboekt. dit bedrag is nog steeds niet opgeladen en op mijn 3 emails met de vraag om opheldering is geen enkele reactie gekomen. aangezien de kaart vnl. wordt gebruikt voor langdurige autohuur, kan dit getrammelant op een gegeven moment problemen geven vanwege onvoldoende saldo/borg etc.
dus: geld wel van de bankrekening, maar waar het blijft? joost mag het weten, maar ik ben toch van dit soort praktijken niet gediend.
ik ga toch een andere mastercard regelen, waar ik dit soort wantoestanden niet zal hebben.