Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-09-2010 10:18:15
Voeding & Gezondheid

Cholesterol

Ik herinnerde ineens dat avocado werelds nummer 1 fruit is voor cholesterol verlaging, verbetering van zicht en bevat de meest belangrijkste vitamines en zuren die nodig zijn, vooral bij jongeren en ouderen, avocado is ook het vervang product van vis, mensen die niet tegen vis kunnen bijvoorbeeld ook avocado eten. je kan hiernaar informeren. deze kan men gewoon eten, even door midden snijden, bon eruit, lepeltje pakken en de binnenste zachte massa/vlees op eten.
om even terug te komen op sonjatje en grootvade's bericht, je hebt helemaal gelijk, ik had me vergist met de benoeming wat ik bedoelde is niet de homeopathisch maar de natuur middelen, kruiden etc... deze hebben bewezen werking en worden grootschalig gebruikt door de farma industrie.
om even terug te komen op avocado, deze heeft een herstellende werking op de hart en vaten, en is bewezen cholesterol verlager.