Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-09-2010 15:00:49
Geldzaken & Recht

Rentepunten ing

Ik ben het er niet mee eens dat je die rentepunten voor niets krijgt. er zit een verschil tussen de reguliere rente, en de rente die je bij de ing krijgt. voor het verschil krijg je die rentepunten, die geen ene lor waard zijn.

ing, vroeger de postbank, die de rentepunten heeft geintroduceerd, pretendeert dat je 50 procent korting krijgt. dit is gelogen, want ze geven die korting op adviesprijzen, en die is vaak een stuk hoger dan reguliere prijzen.

ik heb eens de proef op de som genomen, een tijd geleden, en ik ben eens gaan kijken wat zoal werd aangeboden, en ik ben ook meteen gaan kijken voor welke prijs je dat artikel in een reguliere winkel kon aanschaffen. verschillende artikelen bleken met zogenaamd korting bij ing duurder te zijn, dan in een reguliere winkel zonder korting.

ik heb de ing vaker gevraagd om die rentepunten om te zetten in contant geld, dat wer bij de rente geteld zou worden, maar daar beginnen ze niet aan. ze beweren inderdaad dat ze ''gratis zijn. nee, gratis zijn de punten echt niet.

dit noemt men het presenteren van een sigaar uit eigen doos. om te kunnen profiteren van die rentepunten, ben je de andere helft van je rente ook nog kwijt.