Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

f.weele
f.weele - 27-09-2010 13:01:15
Voeding & Gezondheid

Kleffe cake

Met olie is het naar mijn smaak niet lekkerder. ik heb dit eens geprobeerd met muffins (amerikaans). ze zijn dan wat minder zoet, maar met roomboter smaken ze toch beter. ligt misschien ook aan de soort olie die je gebruikt, maar ik had het idee dat juist de smaak van de olie wat meer naar voren kwam. het beste lijkt mij om eerst te experimenteren met de extra boter zoals edwardus en erik008 voorstellen. ik doe dit namelijk bij het broodbakken. daarbij gebruik ik i.p.v. suiker en boter broodverbeteraar. aangezien het brood dan toch iets te droog
is van binnen, doe ik er wat roomboter bij. het resultaat is dan precies goed.
veel bakplezier en m.vr.gr.=lieflijke schreef op zondag 26 sep 2010, 23:11: geweldig, de antwoorden, ik ben dus niet de enige met mn kleffe cake!

olie ipv boter, is het dan wel lekker, juist de boter doet n hoop?

en inderdaad, mijn oven is niet goed, vaak te warm en bak te lang, klopt!

ga alles eens goed lezen, dank jullie wel! top!

lieflijke