Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 27-09-2010 16:49:42
Computers & Telefonie

Van abonnement met beltegoed naar prepaid

[quote=johndc schreef op maandag 21 jun 2010, 14:49]sinds 1998 heb ik (vijftiger en matige gebruiker) een abonnement bij dutchtone > orange > t-mobile. door de jaren heen heb ik een beltegoed opgebouwd dat nu ruim 200 euro bedraagt.

...

ik sta nu voor de keus: doorgaan met het goedkoopste abonnement (7,50 e. per maand) of stoppen en 200 e. tegoed weggooien.
hoe hebben 'lotgenoten' op zo'n situatie gereageerd?

er zijn van die constructies (maar laat ik even voorop stellen dat de telco's daar niet zo erg achter staan... daarom blokkert men die nummers dan ook regelmatig, die snel daarna weer onder een andere naam of eerder een ander nummer terug komen..) die simpelweg het volgende doen:

je registreert je bij het desbetreffende bedrijf, je belt een 0900 betaal nummer, en je krijgt achteraf een deel van de verbelde kosten op je rekening teruggestort.

ik zou zo snel even geen recente details weten, maar dat moet te vinden zijn (met name onder studenten redelijk populair), en als je er niet uitkomt willen anderen (en ik) heus ook wel wat proberen te vinden.

vroeger (paar jaar terug) blokkeerde de providers vaak de toegang naar die nummers, maar door vaak te wisselen viel het in de praktijk toch wel mee..