Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 27-09-2010 21:50:28
Huishouden & Energie

Dekbedovertrek

[quote=mickie schreef op maandag 27 sep 2010, 15:12]ik heb zelden zulke lachbuien gehad bij het lezen van antwoorden op vragen in deze rubriek als bij deze vraag! (vooral bij de oplossing van hand- en theedoeken.)
wat betreft jantom, die beweert dat dit bij een bovenlader niet gebeurt: ik heb in 25 jaar 2 bovenladers gehad en was regelmatig sokken kwijt (die overigens een week erna weer tevoorschijn kwamen, ben nooit achter de verklaring hiervoor gekomen), en ook het binnenstebuiten draaien van artikelen kwam bij mij elke keer voor. dus naar mijn mening heeft dit niks met het type wasmachine te maken. ik heb nu een voorlader en om bukken te vermijden heb ik er een verhoging bij gekocht waar de machine op geplaatst wordt. bevalt super! en ja, nog steeds last van binnenstebuiten gedraaide was en sokken die op raadselachtige manier verdwijnen en weer uitkomen. waar ik me overigens verder niet druk om maak.


mickey: je noemt mijn naam en dat in verband met het kwijtraken van sokken en het omdraaien van het wasgoed.
dat omdraaien van het wasgoed komt bij beide typen wasmachines voor. ik beweerde ook niet anders dan dat. laat daar geen misverstand over bestaan.

maar nu nog het volgende: je raakt bij een bovenlader niets kwijt want alles blijft in de trommel. als je dan wat aan wasgoed zou missen moet je even met de hand aan de binnenkant van de trommel voelen (in de buurt van de opening of bij de ribbels die aan de binnenkant van de trommel zitten).
er gebeuren echt geen onverklaarbare zaken - je hebt steeds niet goed (genoeg) gekeken of gevoeld. dingen raken gewoonweg niet kwijt in een bovenlader..... nu heeft u misschien een illusie minder....
ik heb zelf een miele maar het doet er gewoonweg niet toe (welk merk): als het deksel dicht is komt er geen sok door de dichte klep heen.