Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sitan
sitan - 27-09-2010 22:08:45
Huishouden & Energie

Dekbedovertrek

Leuk zo'n "levens"vraag en vooral die wetenschappelijk verantwoorden antwoorden erop :-d!
laat mij nog een poging wagen; het enige verschil tussen buiten en binnenkant van een dekbedhoes zijn de aan elkaar genaaide naden. aan de binnenkant zit meer "weerstand" door meer met steken omgenaaid stof. misschien heeft de binnenkant van het dekbed dan de neiging daardoor naar buiten te "kruipen" of als er kleinere kledingstukken meegewassen wordt, dit "op te eten" (dit door dezelfde "weerstand" als het ware vastgezogen wordt).
ik zal niet de enige zijn die moeite heeft om een dekbed die zich tegoed heeft gedaan aan de rest van de was door de vulopening eruit te krijgen, dat gaat meestal gepaard met enig ruk-en trekwerk en dan in 1 keer....plop! lijkt net een zware bevalling......;-)