Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

f.weele
f.weele - 28-09-2010 10:11:56
Huishouden & Energie

Dekbedovertrek

Off topic:
beste moin, op discovery channel hebben ze ook regelmatig van deze informatieve programma's. momenteel loopt op zondag van 1700 uur tot 1800 uur het programma "how stuff's made".dit wordt herhaald op de volgende zondag s'morgens om 0940 uur. voorheen hadden ze "how it's made" en "how does it work". deze programma's komen regelmatig terug in een herhaling. even kijken op www.tvgids.nl , of in je radiobode/krant. voorafgaand aan de maus heb je op ard het programma "kopffbal"om 1100 uur. dit is meer gericht op natuur en scheikunde, maar wel interessant! op nat.geographic heb je dan weer het programma: "i didn't know that", maar daar kijk ik niet naar.
m.vr.gr=moin schreef op dinsdag 28 sep 2010, 08:53: f. weele,

hartelijk dank voor het opzoeken en het geven van die beide (kinder- ) programma's. daar keken wij altijd naar toen de t.v. nog eenvoudig was. later met die digitale en kabel zenders, kon ik ze niet meer terug vinden.
het is heel mooi hoe ze daar van allerlei dingen op gebied van techniek en natuur uitleggen. die bioloog van löwezahn lijkt wel een beetje op ons eigen...
en nu weet ik ook heel veel van kruipende en etende wasgoed..

groetjes van moin.