Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ga
gansje - 02-10-2010 19:37:00
Computers & Telefonie

Netwerkwachtwoord opgeven

[quote=edwardus schreef op zaterdag 2 okt 2010, 14:59]dit soort dingen is altijd een beetje vaag met outlook express, het is en blijft een microsoft product. soms helpt het om gewoon het account opnieuw in te voeren en de oude te verwijderen. vraag me niet waarom.

wel heb ik een tip voor je: dit soort problemen heb je niet met mozilla thunderbird, daarnaast heeft thunderbird nog een aantal andere voordelen boven outlook express.
probeer maar, terug kun je altijd nog (zo lang je nog niet definitief de keuze hebt gemaakt zou ik de optie 'kopie bewaren op de server' wel aan laten staan).

hallo,
heb van alles geprobeerd maar wat ik ook doe outlook blijft vragen om het ww.
en ik kan dan wel naar een andere mail gaan ,maar dat lost dit probleem nog niet op.
dus wie o wie heeft zonder outlook te verwijderen en een ander in te stellen een antwoord en oplossing voor dit probleem.
gansje