Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gserban
gserban - 02-10-2010 19:46:20
Auto & Vervoer

Garantie dealer of chevrolet

De auto heeft 3 jaar volledige garantie daarna niet meer hoeveel kilometer je met een auto rijd doet niet ter zake, vaker is het nog slechter om weinig kilometer te rijden dan veel.

men zou uit coulance u kunnen helpen maar men is het niet verplicht omdat de 3 jaar voorbij zijn, verder is alles stuk te krijgen zelfs bij 1 maand oude auto de vraag is dan ook hoe bent u om gegaan met uw automaat?

een automaat is zeer gevoelig bv bij het inschakelen in de achter of vooruit als de wagen nog niet helemaal stilstaat en nog enigszins aan rollen is en men schakelt de auto dan in een andere versnelling ( voor of achteruit) veroorzaakt men telkens weer schade aan de bak tot op een dag de automaat de geest geeft.


ik hoop voor u dat er iets in coulance te regelen valt maar zal moeilijk worden.