Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-10-2010 10:48:01
Geldzaken & Recht

Contractverlenging einde van het verlengen

Ja maar ik zag een concept brief.

u moet voor deze datum reageren, anders gaan we er vanuit dat u gewoon klant wilt blijven voor het tarief van volgend jaar.

dus voor het einde moeten ze nu een brief of e mail sturen en er moet een redelijke tijd tussen zitten, zodat u tijdig kunt opzeggen en zij de gegevens kunnen verwerken.
bij tijdschriften die soms deze week gemaakt worden en pas volgende week verstuurd moet je dus nog steeds enige tijd voor afloop opzeggen, anders kan het niet.
dus u krijgt vermoedelijk meer dan 1 maand van te voren tijdig een brief en niet reageren is doorgaan, zo verwacht ik dat het straks zal gaan.
als je toevallig enkele weken vakantie hebt loop je dus alsnog kans op verlenging die je niet wilde.

het zal beter worden, maar ik verwacht de eerste jaren nog enkele problemen en aanpassingen.
naast ons consumenten moet je ook rekening houden met de bedrijven die niet alle even soepel en makkelijk aan te passen systeem hebben.
vooral tijdschriften die elders in europa gedrukt worden en dus langer onderweg zijn is laatste dag opzeggen dus niet mogelijk.