Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
courier - 06-10-2010 14:09:32
Geldzaken & Recht

Nogmaals identificatie ing of blokeren rekening

Marcel,
mag ik zo vrij zijn op te merken dat ik het na mijn rijexamen afgegeven "rijvaardigheidsbewijs" aanmerk als "diploma" (sic!) waarin ik heb bewezen een motorrijtuig te kunnen besturen?
het rijbewijs is een officieel document met foto + handtekening, verstrekt door het bevoegde gezag en zoiets als de wijkagent is daar al dik tevreden mee als je als voetganger wordt betrapt bekeurd op het negeren van het rode voetgangersoversteeklicht.
maar daar heeft ts allemaal niks aan: jammer dat ik indertijd voor al mijn rekeningen bij de ing keurig naar het postagentschap ben gegaan; als ik had geweten dat ze daar nu € 15 per rekening voor over hebben dan................................had ik dat met enige moeite wel kunnen inplannen tijdens de dagelijkse boodschappen!