Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

consumbarones
consumbarones - 10-10-2010 14:59:54
Auto & Vervoer

Parkeren voor een vast bedrag per dag

[quote=mastag schreef op zondag 10 okt 2010, 09:24]beste prins pils,
dit weet je dan toch ook van te voren.
als je het een waardeloos idee vindt dat je misschien voor uren teveel betaald, parkeer dan ergens anders. daar ronden ze de 61e minuut waarschijnlijk ook naar een vol uur af waardoor je ook hier teveel betaald.

als een dagprijs duidelijk is aangegeven is het je eigen keus of je daar gaat staan met in het achterhoofd de tijd die je door had willen brengen. gezien de tijden die je noemt om een museum, dierentuin of evenement te bezoeken denk ik eerder dat het aan de prins pils zelf ligt. wie gaat er nu maar voor 1-2 uur naar een dierentuin, museum of evenement. als je daar nou eens van gaat genieten doe je er langer over en is de parkeerplek veel langer bezet. heb je ook niet het gevoel teveel te hebben betaald.

mastag

als je geen andere keus heb dan alleen daar parkeren, ik denk hierbij aan aviodrome, museum buiten (airport) lelystad, rondom buiten de parkeerplaatsen daar parkeer en stopverboden gelden.

ahoy (rotterdam), popconcert van ± 2½ uur, gemiddeld ± 4 uurtjes inclusief parkeerplaats met duizenden verlaten. parkeergarages van wc zuidplein zijn dan even duur en nog erger om te verlaten, files voor de schamele uitgangen.