Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jscholtes
jscholtes - 10-10-2010 18:31:07
Computers & Telefonie

Cisco linksys wrt160n v2 snelheid

[quote=edwardus schreef op zondag 10 okt 2010, 18:24]nou wilde ik je bijna de dd-wrt firmware aanraden, maar helaas blijkt nou juist jouw v2 niet te worden ondersteund. of dat alleen maar komt door de draadloze chipset weet ik niet, je zou evt. een poging kunnen wagen (draadloos gebruik je toch niet?).

aan de andere kant, als je dit ding alleen maar als draad-router gebruikt, waarom dan een wrt160n gekocht? dan had je elke willekeurige router kunnen nemen.

als je echt tot 120mbps wilt gaan, dan zul je een gigabit-router moeten aanschaffen, netgear en d-link zitten daar goed in.

ik zit nu 'bedraad' heb echter ook wel vaker behoefte wireless te werken in de woonkamer. daarnaast hebben we ook nog 2 dochters en 2 mobiele telefoons welke normaliter wel met wifi werken. wifi hebben we dus echt nodig. ik begrijp dat de snelheid van wifi beduidend lager is maar zou in elk geval bedraad een wat hogere snelheid willen hebben dan nu.