Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 15-10-2010 13:05:44
Huishouden & Energie

Zinloos miauwen

[quote=birdies schreef op woensdag 13 okt 2010, 20:04]katten miauwen nooit zinloos; er is altijd een reden voor: ze willen eten, ze willen aandacht, ze willen naar buiten, ze hebben pijn enz. enz.

net als hofman vermoed ik dat er wel degelijk iets serieus - zeker ook gezien de epilepsie - aan de hand is, dus terug naar de dierenarts voor verder onderzoek.

de plantenspuit er op is wel het laatste wat ik in dit geval zou doen; bovendien begrijpt de kat er geen bal van, want hij doet niets verkeerd.

waarom iemand dit antwoord als niet goed beoordeelde ontgaat mij volledig. het is gewoon een goed antwoord op de vraag.
zelf heb ik een kat gehad die ook een probleem had: deze was volledig gestoord. bij mensen zou je het een trauma noemen waarbij zich een ernstige psychische storing heeft ontwikkeld. de kat kon op totaal onverwachte momenten ontwaken uit een slaap en vervolgens overal, in boosheid en met hoge rug, de nagels in zetten, om vervolgens te vluchten en weg te kruipen en echt niet meer te op te pakken was, ondertussen was zijn geklaag niet om aan te horen. later kwam hij je dan weer opzoeken alsof er nooit iets was gebeurt en kroop dan lekker genoegzaam op schoot. het was een asielkat waarvan bekend was dat hij ernstig was mishandeld door zijn eerste eigenaar.
wellicht dat jullie kat ook een 'psychische' storing heeft. onze kat is naar een kattenopvang gegaan waar hij tot zijn dood mag blijven, hij wordt zeker niet meer bij iemand geplaatst, er was namelijk niet mee te leven.