Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fp
fpo - 15-10-2010 14:39:12
Huishouden & Energie

Zinloos miauwen

Hallo foxfire,

epilepsie komt niet zomaar uit de lucht vallen! daar is altijd een voorgeschiedenis aan vooraf gegaan. inderdaad kan het een fysieke verandering zijn waardoor bijvoorbeeld een tekort van bepaalde stoffen ontstaan, maar daar weet de dierenarts wel raad op. hij/zij is het beste adres.
bij mensen heeft epilepsie maar al te vaak te maken met verkeerde voeding. de patiënten die ik gehad heb in mijn praktijk, die teveel suikers aten (meer dan ze persoonlijk konden verdragen, en dat is individueel altijd verschillend!) en die later epilepsieklachten kregen, zijn niet meer te tellen! daarom adviseerde ik altijd een goed dieet, zonder suikers en dat gaf maar al te vaak spectaculaire verbeteringen.
ditzelfde kan ook voor uw kat gelden: wat eet hij, wat krijgt hij zo over de dag verspreid? alleen de dierenarts kan hem de beste voeding geven. in de meeste gevallen krijgen katten niet de juiste voeding (uitsupermarkten e.d., en altijd erg goedkoop), want daar zitten teveel slechte stoffen in, die veel katten niet kunnen verdragen en die vroeg of laat tot lichamelijke problemen leiden, ongeacht welke. dus laat u goed voorlichten. maar wat geeft het als iets duurder is dan u gewend was, als het dier er zich beter door voelt? met uitproberen, ook wat de dierenarts adviseert, komt u er vanzelf achter, nietwaar? gezondheid is immers alles waard, zeker ook voor uw huisdier.
veel succes en hopelijk voelt het beestje zich gauw een heel stuk beter!
fpo