Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
menneke - 15-10-2010 23:00:34
Computers & Telefonie

Kan ziggo dit zomaar doen?

Een snel - maar niet geheel op de juiste gegevens gebaseerd - rekensommetje is snel gemaakt.

in totaal staat uit: e 1.900,--

aangezien u het heeft over ongeveer e 100,--!! per maand (en dan heeft u dus de hoogtste snelheid). dit heb ik nagecheckt op de ziggosite. dit abo kost - inclusief kabeltv, internet en telefonie e 66,50 per maan. u heeft nu per maand betaald:
e 9,95. rest er een maandelijkse schuld van e 56,55 per maand! het kan natuurlijk zijn dat u er een altijd-vrij-bellen-abo erbij heeft genomen. dit kost e 10,- per maand. dan zou het bedrag - theoretisch gezien - e 66,65 per maand kunnen zijn. e 1.900,- : e 66,65 = 22 maanden, dus bijna twee jaar. en dan berekent ziggo hoogstwaarschijnlijk nog niet eens de haar toekomende rente over dit bedrag. en verder doe ik er maar het zwijgen toe..........