Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rievonne - 15-10-2010 23:45:55
Huishouden & Energie

Zinloos miauwen

Hallo foxfire,
mijn kater, europese korthaar, 16 jaar, heeft sinds ongeveer een jaar hetzelfde gedrag. het miauwen, dat erg klinkt als huilen, doet hij vooral 's nachts en dat elke nacht meerdere keren. ook wanneer één van de huisgenoten de deur uitgaat, naar een andere kamer gaat, naar de tuin, op een andere verdieping is begint het doordringende gemiauw. ook als de kat naar de kattenbak gaat en wederom als hij daar klaar is. als hij heeft gegeten, aandacht vraagt, op schoot wil zitten. kortom, de hele dag en nacht door. hij is ook heel erg aanhalig geworden en wil eigenlijk alleen maar op schoot zitten of tegen ons aan hangen. toen ik in januari aan de dierenarts vroeg hoe ik daarmee om moest gaan, wist hij mij meteen te vertellen dat de kat dement aan het worden is. dus boos worden op de kat helpt niet, lief zijn is in deze situatie nooit een verkeerde houding.
vooral 's nachts is het erg vervelend, maar het heeft mij wel geholpn te weten dat de kat er niets aan kan doen...........en ik ook niet.
sterkte en een extra aai voor je kat.
yvonne