Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 18-10-2010 13:59:24
Auto & Vervoer

Hond aan de springer toegestaan?

Hardware error man begaat een stevige error door te stellen dat een lijn in de hand veiliger is. een stevige ruk van de hond en je ligt op je gezicht of je hond is er vandoor.
het beoogde systeem is zeker voor de bestuurder van de fiets veiliger omdat je met je volle gewicht de lijn in bedwang houdt. voor de hond is het echter minder veilig, want bij een onverwacht probleem kan deze geen kant op. een ongeluk met een andere fietser, scooter, onverwacht langs komende boom of lantaarnpaal, een andere hond, allemaal problemen waar het dier tegenaan kan lopen, letterlijk en figuurlijk. bovendien heeft het baasje geen 'gevoel' meer met de hond. je weet dus niet of hij even wil stoppen, of even ergens anders in is geïnteresseerd. je laat een hond niet alleen uit voor beweging, z'n ontlasting, maar je brengt hem ook even in een andere omgeving zodat zijn sleur doorbroken wordt.
nee, dit was geen antwoord op je vraag, ik weet het, maar het leek mij toch goed om in overweging te geven. misschien kan je je beslissing heroverwegen, in dat opzicht geeft radconsu (kees) een goed antwoord.