Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-10-2010 18:21:10
Geldzaken & Recht

Hotel gold card

Phpostema schreef op woensdag 13 okt 2010, 16:45: zoals ik al eerder vermeld had, heeft mat concultancy via buckaroo st.derdengelden weer geld van mijn rekening afgeschreven, € 149. ik heb dit direct door de bank laten terugboeken.
en nu krijg ik een brief van direct incasso uit arnhem of ik maar even € 204,28 wil gaan betalen. (www.directincasso.nl) het is ongelooflijk dat zo'n incassobureau daar aan mee wil doen.
maar goed, ik ben benieuwd hoe het verder gaat, want betalen ga ik niet doen.

groeten philip ik heb dus ook een rekening van het incasso direct,ik heb hun gebeld ben met ze aan het mailen,ik wil een adres van hotel gold card,krijg ik een e-mail adres wat niet klopt,heb al zeker 20 x gebeld naar gold card,nou dat nummer is dus niet in gebruik,ik ga morgen stappen onder nemen,wat direct wil toch dat ik ga betalen,kom op zeg,voor iets wat niet klopt ga ik niet betalen,met hun mooie verhaaaltjes,6 gratis overnachtingenwat niet waar is en een gratis vakantie,ja een voetreis naar rome,het is te gek,dat zowel stichting derden gelden en direct nog zaken met hun blijven doen,dat heb ik ze ook gemailt en zal hun morgen nog is bellen,ga aangifte doen bij de politie,ik laat me nit van me eigen geld af handig maken,voor dingen waarover word gelogen