Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

genius
genius - 18-10-2010 21:00:53
Garantie & Verzekeringen

Dierenverzekering

Hallo misman,

een dierenverzekering afsluiten kan natuurlijk altijd. je zal een gezondheidsverklaring op moeten laten maken door je dierenarts om in aanmerking te komen voor een verzekering. de premie valt opzich best mee. eventuele reeds aanwezige gebreken vallen automatisch buiten de verzekering, maar nieuwe problemen / aandoeningen kunnen voor vergoeding in aanmerking komen. evenals preventieve behandingen, maar deze zijn aan een maximum limiet verbonden. laat je desnoods telefonisch informeren wat de mogelijkheden zijn (ook voor een aanvullende verzekering) en bekijk ook even de algemene voorwaarden en polos voorwaarden.
hierbij een tweetal linken: eén van http://proteqdierenzorg.nl/?gclid=cphrjqmm3aqcfckidgodzkxybq">proteq, klik hier en één van http://www.petplan.nl/?gclid=co6ao6qm3aqcfcs63godmbaabw">petplan, klik hier.

héél veel succes!

m.vr.gr.

g.