Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

genius
genius - 18-10-2010 22:34:06
Garantie & Verzekeringen

Dierenverzekering

@@

wij hebben een verzekering afgesloten en daar (tot op heden) alleen maar "voordeel" van gehad. zolang een dier niets mankeert kan je, óf een verkering afsluiten óf een spaarpot aanleggen van € 10,00 per maand. mocht je kat op een gegeven moment bij een controle een "hartruis" hebben moet er een scan gemaakt worden à la raison van € 100,00 excl. consult dierenarts en excl. medicatie. dat is dus in één keer een spaarpot legen die je in een jaar hebt gevuld -mits dit voorval ná één jaar plaatsvindt- en in het andere geval kom je toch echt overduidelijk in de problemen omdat je spaarpot nog niet toereikend genoeg is.

en wat betreft de link "verzekering kat rendabel", is mooi weergegeven, maar totaal niet objectief. een verhaal uit eigen leven, zo zou ik het omschrijven, met een overduidelijke eigen invloed van schrijver / schrijfster.

ik laat het hierbij en wens ts veel succes toe met de keuze!

m.vr.gr.

g.